Familj.

Nu har jag pratat med en familj från New Jersey som verkar jättebra! De var hur trevliga som helst och väldigt lätta att prata med! :) De skulle skicka ett mail senare ikväll med lite bilder och så, och så skulle jag få prata med deras nuvarande aupair. Sedan skulle vi höras på telefon igen för att komma fram till ett beslut. Hoppas verkligen att de hör av sig! En tidigare familj var ju också lite sådär "halleluja-vi älskar dig redan" (många amerikaners sätt) men de hörde ju aldrig av sig mer. Så jag ska väl inte ta ut något i förskott.

Fortsättning följer...

Puss

NU!

NU NU NU NU!! Jag vill åka NUUUUUU!

Jag bara väntar och väntar.. Jag orkar inte vänta!! NU vill jag åka!

Tänker bara mer och mer på USA, drömmer till och med om det när jag sover! Kollar mailen hela tiden ifall det har dimpit ner någon mer information.. ååh. Alla vänner, jobbarkompisar, släkt, ja alla frågar hela tiden: "har du hört någonting än? När åker du? Vart ska du åka? När får du veta hur det blir?" Känns jobbigt att inte veta och kunna tala om för dem. Längtar till den dagen då jag precis vet hur läget ser ut och stolt kan berätta för alla, och börja förbereda mig för ett stabilt liv med rutiner igen.

Puss på er mina vänner!

image50

Hit ska jag åka !! :)

ett nej

wiiehoo jag lyckades somna 06.30. Fan rekord! :D
Vaknade vid 12 i alla fall, så hoppas att jag kan sova sen ikväll, känner mig ganska sleten nu.

Efter en rådgivning med huvudkontoret i Malmö har jag nu tackat nej till familjen. Familjen verkade ju trevliga och så, men magkänslan sa ifrån. Det var väl inga större fel på familjen, men intressena kändes inte riktigt rätt och vi hade inte så mycket att prata om. Hon jag pratade med i Malmö tyckte att det var bäst att tacka nej om jag kände så. Fick massor med bra råd av henne, så nu vet jag lite vad jag ska titta på hos nästa familj. :)

Puss på er mina vänner!

Samtalet

Ja nu har jag pratat med familjen, men jag är tveksam. Mycket tveksam. Kändes inte bra alltså, fick en konstig känsla och det var jättestelt att prata med henne. Jag tror jag ska leta vidare.

Inget samtal än

Familjen ringde aldrig igår, de hann inte pga. tidsskillnaden. Jag fick ett mail istället med lite mer information om dem i alla fall. De ska höra av sig antingen ikväll eller på måndag kväll, och eftersom jag inte är hemma ikväll så får det bli måndag. De verkar ganska vettiga men jag har inte fått så mycket information så att jag kan avgöra något, har ju inte pratat med dem i telefon än. Två tjejer på 10 och 6 år, den stora verkar vara en riktig pojkflicka som sportar jättemycket, och den lilla älskar djur. De bor i norra New Jersey tror jag det var, ganska nära New York. Pappan kommer från en skitliten carribisk ö från början, som de också brukar besöka ibland. Verkar lite spännande. Vi får se hur de är efter samtalet. :)

Puss på er mina vänner!

RSS 2.0