och så tog vi båten till Finland..

Nu ska ni få höra om en jävligt rolig helg! Jag har inte skrattat så mycket på länge, och jag har seriöst träningsvärk i magen.

Resan började med att vi tog båten över till Finland. Riktig pansionärskryssning en torsdag med små grodorna på kareoke, men mest satt vi och drack saft och skrattade så vi tjöt i hytten. Lina hittade ett roligt spel i taxfreen, svenska ord-spel-någonting. Faktiskt skitkul spel!

På morgonen efter släpade vi oss ur båten sisodär kanske två timmar för sent eller något? Där stod finnarna och väntade på oss, och vi gick ut och andades härlig iskall luft. (Jag höll på att dö i mina converse!) Vi käkade mat på något studentställe, tog en rundtur runt stan med spårvagnen, och gluttade sedan lite i affärer. Notera att jag inte shoppade någonting!

Sedan hoppade vi på båten igen, denna gång med finnarna. Det blev en liten powernap, sedan var festen på G igen. Denna gång inte lika många pensionärer och vi lyckades hålla oss vakna tills dansgolvet öppnade. Det blev en helgalen kväll. Vi har också konstaterat att man visst får plats med 16 personer i en liten hytt av trångaste och billigaste slaget. Det blir lite varmt bara.

Dagen efter, nu är vi inne på lördagen, då dumpade vi finnarna i Stockholm, och vi åkte hem för att sova. Sedan på kvällen kom de till Uppsala och vi började förfesten hos Lina och Martin. Vi skulle bjuda på en helkväll med mat och dans och ståhej, nationslivet är ju så himla roligt i Uppsala, eller hur?! Nja, kanske inte den här helgen. Vi hade maximal otur, och då menar jag verkligen MAXIMAL. Det var: ingen mat här, fullt här, privatfest här, kö runt halva stan här... Vi gick mest runt och frös. Till slut gick vi till en pizzeria: äntligen, tänkte vi och slog oss ner! Nehe, ingen mat på nedervåningen sa du?! Ja, vi hamnade till sist på VG där vi käkade faktiskt god mat äntligen, och sedan bar det av hem till Lina och Martin igen. Lyckad kväll? Ja faktiskt jävligt rolig även fast vi hade sådan otur. Jag och Mattias stod för underhållningen genom att cykla nedför en trapp som vi inte såg. Det var jävligt kul, Jackass nästa!

Imorse fortsatte vår turhet (eller vad man säger?) Vi skulle käka brunch på nationen V-Dala, och när vi var på G ringde Camilla: "Brunchen inställd på grund av vattenläcka". Jahopp, vi provar väl GH istället då. Där finns det alltid jättemycket plats. Vi tog oss dit och fick veta: Ombyggnad på nedervåningen, övervåningen har någon happening med internationella utbytesstudenter, det är fullt! What?! Vi visste inte om vi skulle skratta eller gråta.

Nu har vi visat finnarna vilket underbart nationsliv vi har. *ironisk till max* Det blev kebab till frukost.

En rolig resa för övrigt, i sommar kanske det bär av mot Mexico med samma gäng? Vem vet?!

Puss på er mina vänner!

Några bilder som togs med min kamera, och nej, jag har inte en enda seriös bild. Finnarna fastnade inte så bra i min kamera, jag återkommer med fler bilder senare.


RSS 2.0