Sushi!

Dags för en uppdatering!

I söndags åkte jag in till NYC med Fung, haha har varit med henne varje dag nu men det är kul! Vi drog till Greenwich Village, jättemysigt område faktiskt. Det fanns mycket restauranger, caféer och småaffärer, och jag fick lite mer New York - känsla, speciellt när jag såg trapporna som jag tror är med i Sex and the City ni vet. Det kändes lite som att gå i en film.

Vi träffade Lone, tjejen som jag var med i Miami, och en annan kompis till Fung. Vi gick och käkade på en sushi-restaurang, och jag smakade sushi för första gången. Säger det igen, rå fisk och alger är inte riktigt min grej alltså. Där satt vi och flummade ett bra tag, tittade på folk som gick förbi. Det var verkligen många sköningar på dessa gator i Greenwich Village. En kille med dreads ner till hälarna tex. Greenwich Village är känt för den bohemiska kulturen, många fritänkare här, och gaykulturen är ganska stor också.

Efter restaurangen gick vi runt lite, kollade i små affärer, och jag köpte mig en plånbok från Marc Jacobs. De hade final sale inne i den affären, så plånboken kostade bara 11 dollar. Yey! Min värdmamma var jätteavundsjuk på mig, haha.

Idag har jag varit med Veronika, en tysk aupair. Vi har suttit och klurat på det här med körkortet. Jag ska ju ta körkort här, och det är en jävla massa att plugga. De sa att det skulle vara lätt, men det är mycket onödigheter. Vem bryr sig om hur högt nummerplåten ska sitta från marken? I inches dessutom! Allt här är ju i feet eller inches, och hastigheterna i mph. Guuuuud!

Jag ska ge mig på ett försök på torsdag, ska plugga stenhårt till dess!

Ikväll kommer Jennie och Martina hit igen! Jaaaaaa! De ringde igår och frågade om de fick sova här en natt, fy vad glad jag blev!! Trodde inte att jag skulle få se dem mer.

Dags att plugga igen då!

Puss på er mina vänner!



Kommentarer
Postat av: karin

Okej, har inte sa stor koll pa var det ligger :P jag bor i madison,
NJ. Jo allt gar jatte bra ed familjen an sa alnge, sjalv da? Kram

2008-04-16 @ 04:29:46
URL: http://skrallan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0